Середа, 05 лютого 2020 06:41

Обласний семінар-практикум «Педагогічні дебати» працівників ЗП(ПТ)О з підготовки професій гірничого профілю

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

На базі Родинського професійного ліцею 28.01.2020 року відбувся обласний семінар-практикум «Педагогічні дебати» працівників ЗП(ПТ)О з підготовки професій гірничого профілю на тему « Сучасний урок: форми і методи проведення».
Захід проходив у активній та дружній атмосфері співпраці. Методист НМЦТПО у Донецькій області Солодун Т. С. розпочала засідання з обговорення проблемного питання. Викладачі висловлювалися, обмінювалися досвідом роботи та виступали із доповідями, спираючись на власний досвід роботи.
Викладачі спеціальних дисциплін Родинського професійного ліцею поділилися інноваціями щодо проведення уроків - Глєбський К. доповів про застосування кейс-методу на уроках гірничої електротехніки, Федорова М. представила можливості технології перевернутого навчання при викладанні уроків професійно-теоретичної підготовки.
Представник ДНЗ «Білецький професійний ліцей» викладач Старовойтова О. продемонструвала переваги використання елементів навчального тренінгу на уроках.
Викладач Білозерського професійного гірничого ліцею Штихнов В. провів он-лайн тестування колег з гірничої електротехніки, яке розробив на платформі classtime.com.
Гаращенко О., викладач Покровського професійного ліцею, доповів про співпрацю навчального закладу та базового підприємства шахтоуправління «Покровське» та про проведені спільні заходи.
Закінчуючи захід, методист Солодун Тетяна Станіславівна закликала присутніх до укладання збірника за матеріалами заходу. Теплі слова та отримання сертифікатів доповідачами семінару додали всім гарних почуттів.
Захід виявився різноманітним, пізнавальним та сподобався всім присутнім.

   28.01.2020 2801201  28.01.203 2801204

Прочитано 1143 разів